25.12

Laitetaampas tännekin osiion pitkästä aikaan pari kuvaa... :)

 

25.12_002.jpg25.12_010.jpg

 

8.12

Misu-kisu pääsi eilen ulos ensimmäisen kerran yksikseen.. Vartin päästä tuli jo takaisin sisälle... tänään onkin käynyt jo moneen kertaan ulkosalla..

14.11

Fannin ja Pimun silmät olivat terveet sekä Fannin polvet!

13.11

Tänään oma rakas Pimu täyttää 2 vee, ONNEA koko pentueelle, Jermulle, Piinulle jne.. Illalla syödään sitten maksalaatikkoa ym herkkua...

pimu.jpg
29.10

Sain lainaan NF-tilastonumeroita Kaisalta, kiitos hänelle. Nyt sain sit päivitettyä Fannin 2007 näyttelyiden arvostelut tässä samalla :) oli helppo lukee vaan suomennettua valmista tekstiä.. Talo projekti jatkuu v-loppuna... koirille pitäis tarhakin saada tehtyä niin pääsevät aina mukaan sinnekin... Täällä muuten kaikki Ok, pian pitäis tulla Pimun kystinuria testin tuloskin..

19.10

Esittelyt osioa muokattu sekä blogi lisätty, josta voi käydä lukemassa enemmän tekemisiämme sekä kuulumisia..:)

16.10

Iloisia uutisia on viime päivityksen jälkeen tapahtunut.. Meidän talotarjous meni läpi, joten pian olemme 115 neliön talon sekä melkein 5 hehtaarin tilan omistajia! Pintaremontti kutsuu siis pian ja koirille tarhan teko.. Voiii..mut sitten meillä on tilaa ja ehkä se kolmaskin tulokas mahtuis sit tonne tilalle ;) 

Tänään kävimme Pimun kans ottamassa se verinäyte ja nyt odotellaan tulosta. Ens kuun 14 päivä menemme silmäpeilaukseen molempien kanssa.. Haluan tutkia nyt Fanninki silmät, kuultuaan että neidin äidillä oli todettu kaihi :(

10.10

Tänään samalla porukalla lenkkeilemässä.. Tässä ryhmäkuvaa.. :) Päivitetty koirakaverit osiosta Veetin kuva..

kaikki_yhdes_koossa.jpg

9.10

Tänään satoi ensilumi, joka tietysti suli iltaa kohti.. Aamulla kävimme lenkillä, Annin, Veeti-kutasen, Nipa-perhoskoiran ja meidän tyttöjen kanssa.. Ihanaa, lumihiutaleet leijaili taivaalta ja pientä pakkasta piteli. Veeti ja Pimu touhottivat keskenään ja Fanni ja Nipa tutustuivat toisiinsa :) Fanni oli sitä mieltä että oiiii ihanaa, pieni koira!! Nipa oli taas et oiii ihanaa miltä tämän ison neidin takamus tuoksuu, joten taitaa olla juoksut tuloillaan Fannille ku pikkunen niin kiivaasti peräpäässä oli kiinni :D

Tänään vein myös Pimun pissanäytteen että el.lääkäri sai tutkia onko tulehdus ohi. Noh, tämä meidän kyseinen lääkäri oli vapaalla ja toinen lääkäri tutki sen, soitti sitten tuloksen minulle ja kertoi tulehduksen lähteneen mutta BH-arvon edelleen olleen korkealla sekä virtsa täynnä kiteitä!!! Hain sitten näytepusseja uuteen erikoisruokaan jota Pimulle pitää alkaa syöttämään, joko väliaikaisesti tai jos se ei auta niin loppu elämän. Kallista ruokaa, kyllä, 14 kg:n säkki maksaa 89 euroa! Että tämmöistä tänne taas tällä kertaa!

4.10

Tänne kuuluu hyvää, Pimulla alkaa juoksut olla lopuillaan tai ainakin pitäisi sekä kuuri loppunut ja ensi viikolla viemme pissanäytteen et varmasti tulehdus lähtenyt. Mahtavia kirpsakoita ilmoja aamuisin ollut, tänään oli -8 astetta pakkasta ja oli niiiiiiin ihana lenkkeillä, tytöt nautti ja niin nautin minäkin.

 

kaunis_fanni.jpgkatselee.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.9

Pimulla 10 päivän antibiottikuuri meneillään sekä särkylääke, pissaaminenki helpottaa, enää ei tarvi pissiä niin useasti. Mahtava syysilma täällä ja kävimme lenkkeilemässä pelloilla ja metsissä.

ylvs_pimu.jpgtullaan.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21.9

Tänään tulimme mökiltä, kävi yhden yön piipahtamassa siellä ja rentoutumassa. Harmillista oli se että eilen mökille saapuessa ihmettelin kun Pimu pissi vähän väliä, noh, ajattelin että neiti vain merkkailee kun muitakin koiria pihapiirissä ollut ja juoksut menossa.. sitten vain huomasin et ei siitä tule loppua, jopa 5 sekunnin välein kyykki ja kyykki.. PISSATULEHDUS pirulainen! Eikä mitään särkylääkettä.. Kipeältä muuten ei näyttänyt kun juoksi sinne sun tänne.. Tänään ajoissa tulimme kotiin ja annoin rimadyliä että jaksaa huomiseen odotella lääkekuuriaan..

 

aamu_aurinko.jpgp.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fanni3.jpg

 

fannin_p.jpg

 

 

17.9

Lisätty pari kuvaa kuvat osioon..

16.9

Fanni ja Pimu osioihin lisätty tyttöjen lonkkakuvista kuvat..

15.9

Peruin Pimun silmäpeilauksen/polvi tutkimuksen joka olisi ollut meillä huomenna. En nähnyt sitä nyt niin kiireelliseksi asiaksi ja toiseksi, sille rahalle tällä hetkellä on parempaa käyttöä. Joten käymme kyllä sitten joskus tulevaisuudessa. Pimu se vaan juoksuttelee, mutta Fannin juoksuja ei kyllä näykkään, et taitaa tuo meidän Fanni olla normaali puolen vuoden juoksuttaja, toisin kuin neiti P !!

13.9

Misusta tuoretta kuvaa... kovasti pikkunen on kasvanut ja virtaa riittää välillä niin paljon että huh huh... =))

 

misu.jpgpesulla.jpg

10.9

Dodii, tänään soitin kennelliittoon kun papereita ei ole vielä kuulunut. Sanoivat että ovat  lähteneet tulemaan, joten huomenna ovat postilaatikossa varmaan. Mitään HYVÄÄ tänne ei niiltä osin kuulu, kun sain tulokset selville.
Nooh, Fannin kohtalon tiesin ja lonkat olivat molemmat D:t ja alkavaa nivelrikkoa! Noo, onneksi eivät tulleet E:nä, siitä olen kiitollinen vaikka nivelrikolle ei voi mitään ja se vähän harmittaa Sad
Noh, tämä neiti P... Sen kohdalla todellakin HÄMMÄSTYIN, lonkat tulevat B:nä, eläinlääkärihän veikkas A:ta tai B:tä.
MUTTA  nämä helvetin kyynärät ihmetyttää. Eläinlääkäri kehui kauniiksi ja nollaksi.. Noh, mutta neiti Liimanen oli todennut ne 1/2.. multa meinas leuka loksahtaa..
Nyt meinaan laittaa valituksen paneliin tai samalla käyttää uusinta kyynär-kuvissa oulun akuutissa samalla kun sinne on asiaa muutenkin Fannin kans.  Minä en voinut uskoa kuulevaani mutta näin siellä sanottiin..
hmm..se on vaan mielenkiintoista, ei siinä JOS seuraavat tulokset ovat samat, sitten on PAKKO uskoa.
Neiti ei ole onneksi koskaan oireillut etupäätään eikä kyllä koskaan ole minun silmieni nähden loukannut, mutta tulos oli se..   että silleen!!
Katsotaan mitä uusien tuloksien kanssa käy ellen paneeliin laita valitusta.. tai sitten uusintakuviin ja sitten jos tulos sama, saatan kokeilla paneelia.. mutta sitten se voi olla jo turhaa ja pitää vain uskoa tulokseen. Ihmetyttää vaan se että eläinlääkäri nimenomaan kehui tulosta.

6.9

Pimu on aloittanut taas juoksut, toissapäivänä huomasin asian..eli neiti on näitä 4 kuukauden välein juoksuttelevaa sorttia.. Fannin juoksuja odotellaan! Kennelliittoon laskut maksettu, eli ensi viikolla pitäis saapua lonkka-kyynär tulokset postilaatikkoon..jännittää!!

3.9

Tänään on kaunis sää ja päätimme lähteä aamupäivällä tekemään pitkästä aikaan lenkin radan taakse, poluille ja metsikköön.. Neidithän nauttivat ja kotimatkalla Fannin jalat eivät tahnoteet nousta siihen malliin mitä lähtiessä.

 

fanni.jpgfanni_sy_hein.jpg
 
pimu.jpg levhdystauko.jpg
 

 

 

26.8 

Pimun silmätulehdus on hoidettu.. Tänään kävimme tunnin kestävässä "koirakoulussa" neiti P:n kanssa.. Aluksi ei meinannut korvia löytyä eikä namit tahtoneet kelvata mutta sen jälkeen sujui hienosti, vierelle menot, vierellä istuminen/maahan menot, kontaktin ottaminen, koirien ohitus tilanteet, seuraaminen, paikoillaan olot jne.=)

22.8

Pimulla silmätulehdus jatkuu, pitäneen hakea tänään siihen antibiottivoide.. 16 päivä ensi kuuta Pimu menee silmäpeilauksee sekä polvi tutkimukseen.. 

21.8

Täällä on vesisateista huolimatta lenkkeilty joka päivä pitkiä metsälenkkejä Annin, Veetin ja tyttöjen kanssa.. Ilmat tosiaan eivät ole suosineet tällä viikolla laisinkaan, mutta toivotaan v-loppua kohti selkiintyvän :)  Ari lähti eilen hanhi mettille ja aikoi tulla vasta sunnuntaina, saa nähdä mitä me täällä keksitään sit!

Eilen aloitin taas Fannille hainrusto-vihersimpukka tabletit, jospa niistä olisi apua noihin niveliin! 

Näyttelyistä vielä, kovasti SITTENKIN tekisi mieli lähteä joulukussa voittaja näyttelyihin, ihan vaan sen takia kuinka paljon siellä on koiria ja näkisi tuttuja :) Pitää yrittää saada tuo ukko houkuteltua asiaan mukaan et lähdettäis, sopivasti veronpalautukset tulevat sitä ennen ;) Taikka sitten tuonne Jyväskylän näyttelyihin marraskuussa.

kisu-misu_002.jpg

14.8

Tänään oli sitten se kuvaus päivä. Fannilla ei näyttänyt lonkkakuvat kauheen hyvälle, eläinkäärin arvio oli D:t tai E:t ja alkavaa nivelrikkoa. Pimun kuvat olivat paremmat, arviona kyynärät lähtivät puhtaina ja lonkat A:na ta B:nä, hämmästyttävää jos tulee C:nä, näin tuumasi eläinlääkäri meille. Jännällä nyt odotamme virallisia tuloksia. 

13.8

Tänään lenkkeilimme metsässä... vaihtelua sekin tuohon pelto/pyörätie lenkkeihin :)  Muutama kuva piti tietysti napsasta... Huih, huomenna sitten koittaakin se jännä päivä kun menemme sinne kuviin...

 

iskn_mammat.jpg
 
fanni_metsss.jpg kopio_metslenkki_13.8_010.jpg
pimu_poseraa.jpg

10.8

No niin, reissu on tehty ja toodella upea/mukava reissu olikin! Sää suosi molempina päivinä! Erkkareissa oli mukava, lepponen tunnelma... Fanni sai EH:n ja pää vaikutti, olisi pitänyt olla enemmän otsapengertä tms. Silti hienosti meni! Kamilla ja Juhalla meni TODELLA hienosti, heidän kasvatit pärjäsivat loistavasti sekä omat koirat, ONNEA! Todella mukavaa oli viettää iltaa teidän kaikkien kanssa ravintolassa herkutellen sekä iltahan jatkui nuotion äärellä aika myöhään. Aamulla oli olo sen mukainenki mulla :D hyi hyi.. 

Tänään Torniossa meni VALLAN mainiosti. Pimu sai ERI:n olleen NUO ERI2 PN3, hampaat kun eivät ole täydelliset, vaikutti tuohon sijaan, tuumasi tuomari! Ei sitä tiedä jos muuten ois voitto tullutkin ;) NIIN, ja meidän ISO tyttö Fanni, avoimessa kilpaili.. narttuja oli 16kpl.. avoimessa luokassa olimme hienosti toisella sijalla! Nooh, paras narttu kehään kun päästiin, ajattelin että nyt tipahdetaan heti pelistä pois kun meitä oli niiin iso määrä.. mut kappas, päästiin neljän parhaan joukkoon ja sijoituimme neljänsiksi.. voiii kun olen ylpeä omasta tytsystä! Kamilla ja Juhalla meni TAAS loistavasti, DARIA ihana nöfferö oli PN1 JA VSP, ONNEA! Ihastuin kyllä täysin, kun näin tämän Darian ja pääsin tutustumaan! Tulin kyllä v-lopun aikana siihen tulokseen että seuraava nöffi pentu tulee Dariasta.. on se niin kaunis, hyvä liikkeinen ja luonne täys 10! :) Laitan arvostelut kun kerkeen tai saan edes mitään selvää, sekä kuvan.

Tässä kuitenkin KV Tornion VSP CHARMIFARMIN DARIA & ROP VON KAUTTELSHEIM ICEMAN

kopio_vsp__rop.jpg
 
ERKKAREIDEN KASVATTAJALUOKKA 
erkkarit_23.jpg

8.8

Tänään minun oma RAKAS Fanni täyttää 2 vuotta! Isojen tyttöjen iässä jo ;) niinpä menemmekin huomenna sitten erkkareissa isojen tyttöjen sekaan, avoimeen.. :) Kylläpä se aika meneekin nopeaa..

Huomenna tosiaan startataan auto kohti Haukipudasta, nöffien erkkarit pidetään siellä..erkkareiden jälkeen ajellaan kohti Torniota, sunnuntai aamuna siellä sitten kehät, molemmat pääsevät esiintymään.

Niin ja tänään on ensimmäinen tarjous jätetty yhdestä talosta tuolta maaseudun rauhasta.. v-lopun ajan miettivät meidän tarjousta. Saa nähdä kuin käy :) 

 

fanni.jpg

 6.8

Nyt on varattu Fannille lonkkakuviin aika sekä Pimulle lonkka-kyynär, Misulle myös rokotusaika, eli menemme ensi viikon torstaina.. hui, ku jänskättää että mitä sieltä paljastuu!  Huomenna menemme katsomaan yhtä omakotitaloa tuolta maalta.. ihanaa, toivottavasti olisi sellainen joka tuntuisi heti omalta.. ja kaupat tietysti menisivät sitten nappiin. Siitä sitten lisää myöhemmin.. :)

3.8

Olimme v-lopun Katjan ja Antin luona Livossa.. Koko porukka, Misu "kotiutui" heti taloon ja neidithän nyt ennenki ovat siellä käyneet... Grillailtiin ja silleen.. :)

tytt_tarhassa.jpg

pimu.jpg

 

 

 

31.7

Tällä viikolla otettuja kuvia neideistä..

fanni_nytt_kielt.jpg
 
kopio_kaunis_pimu.jpg
 
vauhtia.jpg
 
tytt_heinikossa.jpg

20.7

Tänään tulin tyttöjen kans mökiltä.. Kolme päivää saivat juosta vapaana ja uida niin paljon kuin jaksoivat.. Mukavaa oli ja väsyneitä ollaan koko sakki. Ainut miinus oli että mäkäriä on tuhansia..voisi sanoa että "miljoonittain" eikä myrkyt vaikuttaneet. Eilen illalla kun laitoimme nukkumaan, oli Fannin simmutki aika turvonneet :( Niin paljon kun niitä oli.. tuulikin muutaman päivän muttei siitäkään ollut apua. Nyt molemmat nukkuvat rankan mutta mukavan reissun jälkeen!

Vaihdettu Fanni sekä Pimu osioihin tuoreemmat kuvat.. 

Pimu ja Nipa laiturilla 

kopio_mkill_18-20.7_028.jpg
 
rinta rinnan Nipa ja neidit uivat  
uidaan_porukalla.jpg
 
Fanni tähyilee rantaan  
fanni_vedess.jpg
 

18.7

Lisätty esittely osioon meistä yhteiskuva :))  Tänään lähden mökille koiruuksien kans, miten ihanaa.. saa neidit juosta vapaana kolme päivää! Ari jää kotiin töiden takia... 

16.7

Näyttelyt osioon kirjoitettu Oulun arvostelut.  

15.7

Tänään oli Pimun vuoro "tokoileen"... Ihan jeez meni, muttei niin hyvin kuin viime kerralla. Neidillä kun ei olisi huvittanut muuta kuin päästä leikkiin kavereiden kanssa. Nooh, ohitukset, paikoillaan olot, sivulle tulot jne meni kiitettävästi, muutaman käskyn jälkeen.. tosiaan kun niitä korvia tänään ei tahtonut löytyä :D Tunnin reenin jälkeen lähdimme ystäväni Annin ja Veeti-kultsun kans rannalle.. Pimu ja Veeti uivat täysin rinnoin ja tykittivät pitkin rantoja... Uidessaan Pimu piti kovasti huolta Veetistä ettei se vaan lähde liian kauas uimaan.. =) Ihana oli katsoa kun kaverukset nauttivat kuuman päivän ohella ja pääsivät vilvoittelemaan..

13.7

Nonniin, Oulun näyttely reissu tehty.. mukavaa oli vaikkakin näyttely paikka ei mahtavin ollut pohjan vuoksi...niin mutanen ja märkä.. Kengät täynä vettä ja lahkeet painoi niin mudasta.. =) Tänään tulikin vettä taivaan täydeltä.. Ihan hyvin meni, eli EH:ta sai molemmat tytsyt molempina päivinä. Pimu voitti oman luokkansa EH:lla. Eilen olisi ERI tullut Pimulle, tuumaili tuomari, mutta täydellisten hampaiden takia ei pystynyt antamaan..muuten tykkäsi mahdottomasti! Fannillakin todella hyvät arvostelut MUTTA yllätyksenä tämän päivän arvostelussa oli se että TASAPURENTA, jota neidillä ei kyllä ole.. Aina on sanottu et hyvä purenta.. et hiukan harmittaa se =(

8.7

Tänään oli Fannin vuoro päästä tunnin kestävälle "toko" treeneille :) Wau, sanon minä.. Nöffi jolla on nälkä ja emännällä nakit mukana...toimii koira todella hienosti, siihen nähden mitä ajattelinkin..heh... Koirien ohitukset, paikallaan olot, istu/seiso käskyt, vierellä olo, seuraa jne.. meni vallan mainiosti! Yllätyin kyllä Fannista hiukan tietyissä harjoituksissa ;) Ensi kerralla sitten taas vuorostaan Pimun vuoro. 

6.7

Tänään kävimme pitkästä aikaan pellolla.. olipas siellä niin ihanan kesäinen meininki, kukkia kasvoi siellä täällä :)

                                                                                         

kukkais_neito.jpgkaunis_fanni.jpg
 
                                                                                     moro.jpg
mulle_se.jpg
 

 

4.7. lisätty pari kuvaa Misusta kissa osioon.. 

1.7

Lisätty muuta kuva näyttelyt osioon. Pimun valeraskaus on onneksi ohi!  Tänään Pimu pääsi toisen kerran elämässään koirakouluun ja olen kyllä tyytyväinen koiraani, niin hienosti kuin se käyttäytyikin! :) Ensi tiistaina sit uudelleen, käyn fannin ja pimun kanssa vuorotellen tai yritän käyttää molempia... tapaa koiria ja hyviä reenejähän ne on!

29.6

Näyttelyt meni kivasti ja reissu oli onnistunut. Mitään suurta menestystä ei tullut mutta tyytyväisiä olemme. Nöffejä olikin enemmän kuin 5 ;), oli tullut virhe aikataululappuihin.. 14 niitä tais olla sit.. Fanni sai EH:n ja arvostelu oli omasta mielestä suureksi osaksi totta...muutama kohta jäi mietityttään mut tämmöstähän se aina on :D  Tulo matkalla neidit pääsivät pulahtamaan ja viilentymään lämpimän päivän jälkeen.. Parin viikon päästä sit Ouluun... näyttelyt osiossa lisää..

fanni_tulomatkalla.jpg
 
pimu_tulomatkalla.jpg

26.6

Pimu päätti sitten eilen aloittaa valeraskauden! Tai no, toissa iltana ihmettelin nukkumaan mennessä kun pimu alkoi kaivamaan lattia ja mattoa et nyt ei oo kaikki ok.  Eilen sit neiti vinkui ja vikisi ja läähätti koko päivän ja oli levoton.. Leluja alkoi kantamaan, niin vinkulelua kuin solmuleluja! Kaikki piti siis taas nakata kaappiin. Uitu ollaan eilen ja tänään, tuntuu auttavan Pimun oireisiin! Toivotaan että menis pika pikaa ohi.. ei nimittäin ole koiralle eikä emännälle kauheen mukavaa tuollainen! Niin ja tivolissakin käytiin, yritin et Pimu sais muuta ajateltavaa ja väsyis...niinhän tuo näytti auttavan!

Sunnuntai aamuna startataan kohti Haukiputaan ryhmistä. Fanni menee kehään pyörähtämään ja Ari sekä Pimu tulee seku hengaamaan, saa nähdä miten siellä päin menee.. Tapio Ranta tuomaroi ensimmäistä kertaa nöffejä!!!

22.6

Kylläpäs oli upee näyttelypäivä, vaikkakin aamun satoi vettä ja Fanni sekä minä olimme aika kastuneita.. Nooh, päivällä sitten aurinkokin näyttäytyi ja sen jälkeen ukosti ja tuli niiiiin paljon vettä että ei mitään rajaa..  Fannin tulos: NUO ERI2, PN2, SERTI, VARA-CACIB...  Lisää näyttelyt osiossa.. 

 nuo_eri2_pn2_serti_vara-cacib.jpg

iskn_fanni.jpg 

17.6

Kävimme tyttöjen kanssa pitkän lenkin pellolla ja lopuksi uimassa, ihana ilma :)  Sunnuntaina on Fannin vuoro päästä kehiin, juhannsus näyttelyihin..

 

neidit_17.6_030.jpg

kvin_uimassa.jpg
 
kaunis3.jpg
 
pimu2.jpg
 
fanni_kyny_mudassa.jpg

9.6 

Erkkarit meni eilen todella hienosti ja ilma oli mitä mainioin, pikku tuuli ja aurinko porotti.. rinta ja kädet hiukan paloi reissun aikana. Pimulla meni hienosti esiintyminen ja yllätyin loppu tuloksesta. Siitä lisää näyttelyt osiossa.

Mukava oli nähdä lansuja paljon, erityisesti Pimun veljeä Jermua ynnä muita! Jermusta on tullut komee poika! Pimun iskä Haapaniemen Feidias, oli ROP! MAHTAVAA! Kasvattajaluokka voitettiin eli ONNEA Hyväntahdon kenneliin Maritalle! Jälkeläisluokka myös, joten ONNEA Haapaniemen kenneliin! 

             

                                                       Tässä Haapaniemen Feidias eli Rokki
rokki-isk.jpg
 
Pimu neitiä (kuvannun: Eija Häkkinen) 
seisoo.jpg
 
neiti_p.jpg
 
kaunis2.jpg
 
Hyväntahdon kennel ROP-kasvattaja (pimu ja minä oik.) 
rop_kasvattaja_hyvntahdon.jpg
 

6.6 

Noniin, huomenna sitten töiden jälkeen Pimun kanssa matkaamme kohti Livoa, sieltä Katjan ja Rytyn kanssa lähdemme ajelemaan Maaningalle leirintäkeskukseen. Sunnuntaina koittaa sitten erkkarit, toivottavasti ilma suosii! Mukava lähteä tapamaan lansuihmisiä sekä tietysti lansuja.

Pimu poseraa pesun jälkeen ja valmistautuu missikisoihin :) Hiukan vähäisestä turkista huolimatta.

pimu.jpg

 

29.5

uimassa_29.5__veeti_pimu_ja_fanni_022.jpg

 

27.5

fanni.jpg
 
kaunokainen.jpg
 
kopio_pimu_27.5.jpg


24.5

Tänään on taas niin kaunis ilma että päätimme viedä koirat uimaan ekan kerran tälle vuodelle kunnolla :)  ja voiii sitä riemun määrää :)

kaunis.jpg
 
jipiii.jpg
 
pimulla_meno_pll.jpg
 
pimu_tuo_keppi.jpg
 
kepin_tuonti.jpg


23.5

Tänään täällä järjestettiin match show, osallistuimme Pimun kanssa. Koiria oli taas huikea määrä ja isoissa aikuisissa meitä oli n. 30 osallistujaa. Pimu sai punaisen nauhan ja punaisissa sijoittui kolmanneksi :) Hienosti siis meni jälleen!! 

 

20.5

Neitien kanssa kävimme lenkkeileen uusissa maisemissa... metsää ja hiekkateitä :)

 

tytt.jpg
 

10.5

Pimu pääsi tänään leikkimään siskon ja hänen poikaystänsä corgi-nipan kanssa... Nipa raasu oli vaan väliin sekasin kun Pimulla oli ihan vasta juoksut.. mutta kokoero ei leikkejä häirinnyt ;)

 

iso_ja_pieni.jpg
 
korvaan_kuiskutus.jpg
 
nipa_ja_pimu_10.5.jpg
6.5

Ilmat kylmeni kertaheitolla..juuri rupes räntää puotteleen taivaalta.. Muokkailtu vähän näyttelyt osiota sekä pari kuvaa lisätty kuvia osioon.. Täällä jo odotellaan seuraavia näytöksiä, harmi kun en oulaisiin ajatellut silloin ilmoittaa. Pimukin esiintyy tänä vuonna jossakin, ehkäpä kesän aikoihin, niin turkkikin saattaisi olla jo kasvanut parempaan päin! ;)

 
3.5

Kivat oli näyttelyt ja mukavastihan se meni pitemmän tauon jälkeen. Näyttelyt osiossa lisää.. :)

 
1.5

Hyvää Wappua kaikille! Mahtis säät on kyllä olleet, lämmintä piisaa ja mikä sen ihanampaa :P  Fanni juoksuttelee myös, eilen aloin tarkistamaan ja niinhän se oli.. Nyt tytöt kosiskelevat päivittäin toisiaan.. suut väpättäen ja kuola valuen.. en oo ajatellutkaan että NARTUTKIN tekevät samoin kuin urokset :))  Fannin pesin tänään ja trimmaus olisi vielä edessä.. heh..jota kyl en osaa näillä taidoilla.

Fanniseni puunattuna :)

 

toukokuu_011.jpg


 28.4

Pimu on juoksutellut nyt yli viikon ja takapuoli on sen näkönenki :D Kevät on tullut ja rapa kelit alkaneet, mikä sen ihanampaa ;) Olemme tässä välissä käyneet Katjan ja Antin luona yökylässä ja lenkkeilty lumisilla paikoilla nyt kun niistä vielää saa nauttia... Lauantaina sitten suunnataan Posion ryhmänäyttelyyn ja Fanni pääsee kehässä pyörähtämään, onhan siitä messarista jo aikaakin kun viimeksi ollaan esiinnytty. 

 
13.4

Tänään kävimme mätsäreissä. Fanni pääsi vuorostaan esiintymään tulevaa Posion näyttelyä varten, pientä harjoitusta. Meni ihan hyvin. Alussa piti ensimmäisellä kehä kierroksella kattella kattoon ja haukkua ilmastointi härveleille :D saatiin sininen nauha, sinisissä meitä oli 17 koiraa joista sijoituimme kolmansiksi. Palkinnotki olivat tällä kertaa hyvät.. mukava päivä! Pimu pääsi sitten illalla leikkiin Roki-valkkarin kanssa..

 

fanni_mtsreiss.jpg
 
kilpakaveri.jpg
 
miks_tuolla_katossa.jpg
 
tullaan.jpg

10.4

Aamulla kävimme lenkillä ja nappasin muutaman kuvan, minusta nämä Fannista otetut kuvat on niin sulosia, vaikkakin karva on ihan turjakkeen näköinen :D

 

fanni_poseraa.jpg
 
huhtikuu_10_041.jpg

 
30.3

Tulimme tänään viikonlopun vietosta Katjan ja Antin luota. Mukavaa oli... ja kiitos Katjalle ja Antille! Muutama otos Pimusta ja Rytystä tältä päivältä.

 

kopio_katjalla_ja_antilla_002.jpg
 
kopio_katjalla_ja_antilla_007.jpg
 
kopio_katjalla_ja_antilla_017.jpg

27.3

Pääsiäisen vietimme mökillä ja kyllä oli tytöt ihan sippejä ku kotiin päästiin. Kolme päivää juoksivat vapaana! Mahtis reissu oli! :) 

 

kopio_mkill_psiinen_08_036.jpg
 
mkill_psiinen_08_003.jpg

12.3

Kävimme viime viikolla mökillä päivän reissun. Mahtava reissu ja ilma oli mitä mainioin. Pimu pääsi leikkimään siskon corgi-pennun kanssa. Fanni pääsi myös tutustumaan, muttei neidillä niin kiinostanut :)

 

jll.jpg
 
kaunis.jpg
 
kopio_mkkireissu_5.3_022.jpg
 
kopio_mkkireissu_5.3_065.jpg

2.3

Tänään kävimme Pimun kanssa mätsäreissä.. Aikuisia koiria oli 50 ja me saatiin sininen nauha. Meitä sitten kilpaili 25 koiraa ja Pimu tuli kolmanneksi :) Eli hienosti meni... sai neitikin tähän arkeen taas vaihtelua.. Pimuhan tykkää niin tuosta esiintymisestä ja tekee sitä mielellään. 

 

26.2

Tänään niin kaunis ilma että oli pakko nappasta pari kuvaa ;)

tytsyt2.jpg
 
fanniseni.jpg
 
splinen.jpg
 
pimuli.jpg


24.2 (samaa päivää) :)

Noniin, päästiin käymään pikku lenkillä jäällä :) muutama kuva.. (kuvia osiossa muutama uusi kuva sekä koirakaverit osiossa Veeti-kaverista uusi kuva)

 

kaikki_kolme.jpg
 
pimu_ja_veeti.jpg
 
rajumpaa.jpg

24.2

Pakkaset paukkuu.. aamulla kuuden aikaan kun heräilin huonon yön vuoksi näytti mittari -30 astetta.. nyt odotellaan että lauhtuisi alle 20 asteen että päästään lenkille.. :) Aamulla nappasin pari kuvaa...

 

24.2.08_005.jpg
 
24.2.08_010.jpg

21.2

Tänne kuuluu oikein hyvää :) Pimun valeraskaus alkaa pikku hiljaa olla ohitse! Virtaa neidillä silti tuntuu mahdottomasti olevan ja ruoka ei vielä niin maistu, mutta jopa kuppinsa on tyhjäksi nyt syönyt. Fanni kait nyt tekee niitä juoksujaan ku karvanlähtö on suunnaton ja mieliala vaihtelee :D (noo milloinpa sillä ei vaihtelis)

Muutaman kuvan nappasin tänään mutta ilma ei tänään kaunis ollutkaan, joten hiukan epäselviä..

 

tytsyt.jpg
 
pimun_p.jpg
 
tomerana.jpg

8.2

Pimu aloitti muutama päivä valeraskauden ja alkoi hoivaamaan vinkulelujaan jotka lähtivätkin samantien kaappiin... Levoton on ollut ja virtaa ku pienellä sialla.. ruoka ei oikein maita ja korviakaan ei oikein taho löytyy :)

Fanni sit vuorostaan ontunu kolmatta päivää etustaan.. loukattuaan "auto hommelissa" kun neiti sai raivarit autossa lenkkeilijän koiran tultuaan liian lähelle autoa. Neiti hypääs takaa etupenkille korkeen metalloverkon yli.. samalla sai auton ovet lukituttua kun auto oli käynnis.. ja minä ulkopuolella.. hmm.. siin oliki sit hommaa ku piti kotoo lähtee hakeen vara-avainta kaverin autol ja koirat jäi mettään oottaan.... :D kaikkee sitä tapahtuuki.. nyt sit siitä seurauksena jalan ontuminen, silti välil juoksee ku heikkopää, mut kävellessä ontuu huomattavasti ja levossa yritetään olla. Mitä siis opimme, älä jätä koskaan koiria autoon jos on keskuslukitus ja autoa päälle kun itse et ole autossa :D

Pari kuvaa eiliseltä..

kopio_koirulit_087.jpg
 
kopio_koirulit_083.jpg

3.2

Kävimme v-loppu reissun Livossa Katjan ja Antin sekä koiruuksien luona! Mukava oli käydä sielläkin päin kun remottikin alkoi olla jo melkeen valmiina, kaunis koti siitä kyllä tulee!! Menomatka ajaessa oli kyllä todella huono, lunta tuli niin rankasti ja tuuli oli kova, et meni matkassa aika kauan, mutta onneksi nyt tänään oli kotia päin mukava sää ajella. Koirat laittoivat vaan unille, joten taisi olla väsyttävä reissu :) 

27.1

Tänne päin kuuluu hyvää.. lunta on tullut kovasti ja aurinkokin näkyy päivisin.. Olemme ulkoilleen koko v-lopun kun kelit ovat mitä mainioimmat, pakkasta pidellyt 10-17 asteessa. Fannilla ei alkanutkaan juoksut, haisoskeli sit ihan muuten vain. Nokkaki sillä on melkein terve, mutta yks pv siitä tuli hiukan verta taas.  Kuvia olisi mukava ottaa neideistä kun maisematkin olisi ulkona niin kauniit, mutta ikävä kyllä, minulla ei ole kameraa enää millä ottaa! Pitää lainata joku päivä vaikka siskolta :)

7.1

No niin, vuosikin on vaihtunut ja hyvvää tätä vuotta kaikille! Tänne päin kuuluu ihan hyvää, paitsi Fannin naama ei ollut vielä näyttely kunnossa, joten jätimme Kajaanin näyttelyn nyt väliin. Toivotaan että karva kasvaisi silmien ympärille sekä kuono-osaan ennen posio/kuusamo näyttelyitä. Juoksujakin vissiin neiti rupes tekeen, kun peräpää haisoo niin pahalle!