FLYING TAIL'S ALWAYS LUCKY

" Tyyne "

(recessive brown)

1 x ROP

1 x VSP

2 x serti

4 x va-serti

syntynyt: 25.5.2012

Kasvattaja: Anna-Leena Taavettila Os Jäntti, kennel Flying Tail's

Omistaja: Anna-Leena Taavettila & Jani Taavettila

 

isä: FI MVA SE MVA ZLATAN SOLNECHNY LUCHIK

emä:  CHARMIFARMIN LUCKY LADY

Kyynärät: 1/0

Lonkat: B/B

polvet: terveet 0/0

Sydän: terve, ei sivuääniä

Kystinuria: vapaa (testattu)

 

Tyyne on ensimmäinen oma kasvattini. Haaveena oli jo alusta alkaen, kun omalle kennel nimelle tulee ensimmäinen pentue ja luoja sinne tyttöjäsuo,  niin yksi jää meille. Niinpä tämä ihastuttava, nappisilmä jäi viihdyttämään meidän laumaa. <3

Tyyne on todellinen nappisilmä, se rakastaa tuijottaa suoraan silmiin. Todellinen hännänheiluttaja! Aina häntä vispaa, kun Tyynelle juttelee tai hän saa läheisyyttä jne. Ihastuttava persoona! Tässä vaiheessa luonteeltaan melko tasainen.Virtaa löytyy tarvittaessa, vaikka ikääkin tullut niik yhä on lapsenmielinen välillä :)

Neiti on kaikkien kaveri, tulee toimeen oli koira mikä tahansa tai ihminen kuka vain! Hän on niin positiivinen koira kun vain koira voi olla! Luonne täysi 10 !

Kesäisin neidin lempi puuhia on uida..uida uida.. leikkiä kaikenmaailman rapakoissa ja ottaa pikku päiväunosia auton alla :) Näyttelyissä kierrämme aina välillä kun ehdimme ja kivasti siellä on Tyynellä mennyt.

Tyyne on meidän C-pentueen äiti ja hän siis pyöräytti 6 komeaa poikaa maailmaan. Myös E-pentueen, jonne syntyi 4 komeaa poikaa ja 2 kaunista tyttöä, josta sijoituksessa on narttu sekä uros :)


Tässä kuvassa Tyyne 7 viikon ikäinen

tyyne_tytto_7_viikkoa.jpg

Tyyne 9 viikon ikäinen

tyyne_26.7.jpg


Neiti 1 v 1kk

tyyne.jpg

1 v 10 kk

pizap.com13960151909371.jpg

2 v 3 kk

kopio_img_7890.jpg

3 vee (kuva otettu pentujen jälkeen)

tyyne1.jpg