GIROMINO PERFECT BEARDOGS

"Kassu"

(kantaa ruskeaa väriä / res. brown)

2x ROP-pentu

syntynyt 10.10.2021

Kasvattaja: Kristina Teleutsa

Isä: Symond Novaya Skazka s Berega Dnepra

Emä: Big Sky Bear Olympia

Kyynäreet: 1/1

Lonkat: C/C

Polvet 0/0

Sydän: dopplet terve + EKG terve

Kystinuria: Vapaa (testattu)

Kassu on Ukrainasta tullut, sodan aikaan. Suomeen saapui useampi pentu kahdesta eri pentueesta. Tämä herra käveli heti minun luokseni ensi tapaamisesta ja laski pään syliini. Siinä samassa päätin, että tälle pojalle tarjoan kodin. Sukutaulua olin jo vähän aiemmin katsellut ja sieltä löytyy kivoja koiria, mm. neljännessä sukupolvessa Aarnikarhun Chic-O-Chico "Aslak" jonka kanssa olen ollut tekemisissä usemman kerran. Aslak oli upea, vanha ja äärettömän iso uros. Meidän Brendan äidin puolelta tulee myös yksi sukuhaara, joten tuttuakin sieltä tulee vaikka myös uuttakin.

Kassu oli alusta asti äärettömän helppo ja rohkea pentu. Energiaa on riittänyt ja nyt pikku hiljaa iänmyötä hänestä on kuoriutunut aito nöffi vaikka nuori on vieläkin. Kooltaan ei ole mikään jättiläinen, mutta erittäin kompakti paketti, terve rakenteinen, vahva kaulainen ja leveä runkoinen uros joka liikkuu kivasti. Purenta ja hampaat todella hyvät. Voisi sanoa, että enemmän vanhan tyyppinen nöffi, jota tänä päivänä kasvatustyössäkin tarvitaan. Ei yliliioiteltua ja roikkuvaa. Välillä hyvä saada sekoitettua muutakin ja niinpä olen onnellinen että tämä poika meille saapui. Kassulla on minulle yksi pentue, josta sijoituksessa on ruskea "Hertta" tyttö.

Kassu sopeutuu hyvin isoon laumaan, ainoa haaste kun nartut juoksussa. Uimaankin hän menee eikä vierasta vettä, mikä on erittäin tärkeä ominaisuus rodulle.

Kassu asustaa tällä hetkellä meidän lähellä aivan ihanassa perheessä. ❤️

Kassu 1,5 v

IMG-20230714-WA0026_1.jpg