C.I.B - POHJ & FI & NO & SE & RU MVA JV-07 V-07 PMV-09 RKFV RKFV-10 V-11

         HYVÄNTAHDON PALOMA PLANKA

" Pimu " 

10x ROP

1x VSP

6x cacib

1x va-cacib

3x Suomen serti

2x Norjan serti

1x Ruotsin serti

2x Venäjän serti

2x vara-serti

 

syntynyt 13.11.2006 Lemillä

Kasvattaja: Marita Kontinen, Hyväntahdon kennel

Omistaja: Anna-Leena Taavettila Os Jäntti

Isä: JV-04 FIN MVA RKFV-06 EST MVA N MVA LTU MVA KANS MVA HAAPANIEMEN FEIDIAS

Emä: HYVÄNTAHDON LAMPUN LINDA

Kyynärät: 1/2 

Lonkat: B/B

silmät: terveet

 

Pimu on luonteeltaan "helppo" koira, jos voisi näin sanoa.. Neiti on ollut pennusta asti hyvin rohkea, utelias ja ystävälline, joka ei helposta säpsähdä (vaikkakin luonnesti näytti että ei siitä puolustamiseen olisi vaan siinä vaiheessa menee pupu pöksyyn)! Komentaa neitiä ei tarvitse juuri koskaan, pienellä huomautuksella uskoo heti! Pimu on sellainen äiskän tyttö, jolla väliin ollut hankaluuksia nuorempana jäädä kotiin yksikseen... Aina olisi valmis lähtemään ja tekemään mitä pyydetään!

Pallon peluuta neiti rakastaa ylikaiken, nuorempana piti hieman rajoittaa pelaamista, mutta nykyisin neiti pelaa yksikseenki pihalla! Se keksii kyllä aina jotain hauskaa touhuttavaa, onneksi se pieni "tuhoamis" vaihe on jäänyt jo pois, mutta sitä neiti ruukasi harrastaa silloin kun isäntäväki ei ollut kotona! :)

Vepeviettiä neidiltä löytyyy, vaikka ihan kilpailemaan asti! Se rakastaa ylikaiken uimista ja keppien ja pallojen hakua vedestä ja tuomista rantaan niitä minulle.. Kesäisin uimmekin melkein päivittäin...

Pimu on ollut terve koira, muutama pissatulehdus on ollut ja pissan PH-arvo ollut hieman korkea, mutta muutapa ei sitten vielä ole ollutkaan... (onneksi, kop kop)

Neiti kunnioittaa meidän Fannia ja on ihan selvästi Fannia alempana.. Neiti pitää kyllä todellakin Fannia siskona ja turvautuu monesti siihen! Lady on Pimun lellikki, sitä pitää väliin hoitaa ja sen kanssa saa mukavimmat painit. :) Pimu on myös kaikkien kaveri, oli ihmisestä, koirasta tai mistä vain eläimestä kyse, niin kaikkien kans haluaisi leikkiä ja tutustella ja rapsutuksia saada! Se todellakin näyttää kuinka se välittää kaikesta... on se kyllä ihana pakkaus! Energiaa löytyy muttei liikaa, osaa ottaa rennosti niin tarhassa kuin sisällä ollessa... :)

Pimu on niin missi kuin luonteeltaan upein, mihin olen törmännyt. Toki kaikista löytyy huonojakin piirteitä, mutta Pimussa niitä juurikaan ei ole! <3

Pimu Voittaja 2011 (4.12)

pimu_messarissa_2011.jpg 

pimu_int.jpg

25.6.20011

25.6.2011_007.jpg